طرز تهیه سالاد کاهو آسیایی

  • طرز تهیه سالاد کاهو آسیایی

    طرز تهیه سالاد کاهو آسیایی

    امروز یک سالاد بسیار خوشمزه آسیایی که ماده اصلی آن کاهو می‌باشد را برا شما آماده کرده‌ایم.

    مواد لازم :

    • 500 گرم کاهو خرد شده
    • 450 گرم گوشت گاو بدون چربی
    • یک قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی
    • یک عدد پیاز بزرگ ، خرد شده
    • یک چهارم فنجان سس
    • دو حبه سیر تازه ، خرد شده
    • یک قاشق غذا خوری سس سویا
    • یک قاشق غذا خوری سرکه
    • دو قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده
    • سس فلفل به مقدار لازم
    • 240 گرم شاه بلوط ، خشک و ریز خرد شده
    • یک دسته پیازچه ، خرد شده
    • دو قاشق چای خوری روغن کنجد

    طرز تهیه :

    ابتدا برگ‌های کاهو را شته و کنار می‌گذاریم تا آبش گرفته شود.

    یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن را اضافه می‌کنیم و گوشت گاو را به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت می‌دهیم تا ترد شود و سپس روغنش را تخلیه می‌کنیم.

    و گوشت گاو را به یک کاسه بزرگ انتقال می‌دهیم.

    پیاز را در همان قبلمه به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت می‌دهیم و سپس سس ، سیر ، سس سویا ، سرکه ، زنجبیل ، سس فلفل را به پیاز اضافه می‌کنیم.

    سپس شاه بلوط ، پیازچه ، روغن کنجد و گوشت گاو پخته شده را اضافه کرده و 2 دقیقه هم می‌زنیم.

    در پایان نیز کاهو را اضافه کرده و تزئین می‌کنیم.